Het programma

Na de kennismaking kan je de week er op starten met het programma. Je krijgt van ons hier veel 1-op-1-begeleiding. Als je bijvoorbeeld een afspraak hebt bij de gemeente, reclassering of woonbegeleiding dan gaan we met je mee voor de ondersteuning.

Bij Bon Sjans ga je aan de slag in een klein groep van ongeveer 10 deelnemers. Het programma doen we in een grote gezellige ruimte. We zijn in de ochtend graag actief en praktisch bezig. Je kan bij ons veel sporten. In de loods doen we veel werkzaamheden. We werken samen met hout- en metaalhandel Puik, dus je kan aan de slag met houtbewerking en andere klussen die we aannemen.

In de middag gaan we aan de slag met het tweede gedeelte. Je volgt praktische en creatieve vakken zoals toneel, muziek, koken, video/beeld en actualiteit. Je bent bezig in de loods en je hoeft weinig in een lokaal te zitten. Je kan je creatieve kant ontwikkelen en kijken welke talenten je hebt.

Tussen de vakken, sporten en werken is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Samen pakken we jouw problemen aan om je leven weer stabiliteit te geven. We gaan mee met afspraken en coachen je zodat je het beste je zelf gaat halen.