Kennismaking en instromen

Als jij je aanmeldt bij Bon Sjans of door iemand anders wordt aangemeld, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op de locatie van Bon Sjans.

We willen ook graag van je weten hoe jij je toekomst voor je ziet. Je krijgt ook meteen een rondleiding in het pand en je maakt direct kennis met alle collega’s, zodat je een goed beeld kan krijgen hoe het traject er uit komt te zien. Ben je enthousiast over wat je gaat doen en hoe we je kunnen helpen? Je kan vaak gelijk starten met je traject bij Bon Sjans.

Start met het traject

Bij Bon Sjans ga je aan de slag in een klein groep van ongeveer 10 deelnemers. Je krijgt veel 1-op-1-begeleiding. Als je een afspraak hebt, gaan we met je mee. We ondersteunen je als je hulp nodig hebt en coachen je, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Het dagprogramma is in een grote gezellige ruimte. Waar je werkt, eet, kookt, sport, toneelspeelt, kunst & muziek maakt en overlegt. Ook is er veel tijd voor verdieping en het ontdekken van je talenten.

Maaltijden

Als je wilt kan je iedere ochtend tussen 9.00 – 9.30 uur ontbijten met de groep en collega’s. En iedere middag wordt er tussen 12.30 – 13.00 uur met elkaar geluncht.