Dit ga je doen

Na je aanmelding word je snel uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt een rondleiding in het pand en je maakt kennis met alle collega’s, zodat je een goed beeld kan krijgen hoe het traject er uit komt te zien. Ben je enthousiast over wat je gaat doen en hoe we je kunnen helpen? Je kan vaak gelijk starten met je traject bij Bon Sjans.

Je komt in een kleine groep van ongeveer 10 deelnemers met veel 1-op-1-begeleiding. Als je een afspraak bij een andere organisatie hebt, kunnen we met je meegaan. We coachen en ondersteunen je bij de dingen waar je in het leven tegen aanloopt en pakken je problemen op. Het dagprogramma is in een grote gezellige ruimte. Waar je werkt, eet, kookt, sport, toneelspeelt, kunst & muziek maakt en overlegt. Ook is er veel tijd voor verdieping en het ontdekken van je talenten.

Een volgende stap

Bij Bon Sjans gaan we samen met jou op zoek naar hoe je verder komt in het leven. Samen pakken we de problemen op waar je tegen aanloopt en we zoeken met jou hoe je meer structuur kan krijgen in je leven. Bijvoorbeeld met het vinden van een stageplek of een werkplek te vinden. We ontdekken waar je goed in bent en waar je hulp bij kan gebruiken. Daarmee gaan we aan de slag, zodat jij straks klaar bent om je leven verder op te pakken.

Deelnemers - Het traject 2

Vaste begeleiding

Bij Bon Sjans heb je twee vaste begeleiders: een trajectbegeleider en een coach. Zij ondersteunen jou met alles tijdens jouw traject. Bij Bon Sjans werken vijf mensen, je leert iedereen heel snel kennen.

Programma

Het programma is van dinsdag tot met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. Op maandag vinden er geen activiteiten plaats. Het is natuurlijk dan wel mogelijk om af te spreken met begeleiders om te spreken over je voortgang. Ook kunnen we mee met afspraken als ondersteuning. Gemiddeld duurt een traject bij Bon Sjans ongeveer 6 tot 12 maanden.